Gramacho Villas & Apartments

Villor och lägenheter vid Golfbanan

Pestana Golf Resort Carvoeiro -  Fina villor och lägenheter inne på golfresortens bevakade område. Alla villor har en egen privat pool medan lägenheterna har tillgång till en gemensam pool som delas med övriga boende inom samma urbanisation. Alla gäster på Pestana Golf Resort får även tillgång till golfresortens tennisbanor, gym, spa-faciliteter och inomhuspool.

En golfresort av hög klass nära mysiga fiskebyn Carvoeiro

Pestana Golf Resort Carvoeiro ligger ett par kilometer från den mysiga fiskebyn Carvoeiro i västra Algarve. Inne på golfresortens område finns två bra golfbanor samt fina villor och lägenheter med 1- 4 sovrum, vilket innebär att det finns möjlighet för 2-8 entusiastiska golfare att dela på ett och samma boende. Pestana Golf Resorts villor och lägenheter är ett bekvämt och tryggt boende inne på golfresortens område som patrulleras av vakter och bevakas dygnet runt.

Villorna finns med 2–4 sovrum och lägenheterna med 1–3 sovrum. De är fullt utrustade för självhushåll med separata sovrum, kök och vardagsrum. Alla villor och lägenheter har balkong eller uteplats, lakan och handdukar byts två gånger per vecka. Det finns fri parkering till alla boenden och receptionen som ligger i Gramachos klubbhus är öppen 09:00 till 21:00. Övriga tider vänder man sig till säkerhetsvakten vid infarten.

De välutrustade köken är perfekta för entusiastiska kockar, men om du vill slippa laga mat och hellre går ut och äter så ligger en av Algarves absolut bästa golfrestauranger i klubbhuset, och det tar knappt 10 minuter med taxi till den mysiga kuststaden Carvoeiro där det finns massor med restauranger, uteliv, nöjen och shopping. Till den lite större staden Portimao tar taxin inte mer än ca 15 minuter.

Boende & Service

Alla villor och lägenheter har fullt utrustade kök med kyl/frys, ugn, mikro, kaffekokare, diskmaskin,TV, tvättmaskin, säkerhetsskåp, A/C luftkonditionering och möblerad balkong eller uteplats.

Service: Fri shuttle mellan klubbhuset och golfbanorna inom resorten, Fri parkering utanför boendet, utomhuspool (ej uppvärmd), tennisbanor, gym, golfshop, 2 golfbanor, inomhuspool, jacuzzi, restaurang och det finns en närlivsbutik vid klubbhuset.

*Shuttle bokas i förväg med hotellets reception eller i klubbhusen.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
290
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
44
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Gramacho Golf
golf-green
Avstånd golfbana:
1km
apartment
Närmsta stad:
4,5km
swimming
Strand:
4,5km
flight
Flygplats:
60km
address
Adress:
Pestana Golf Resort, 8401-908 Carvoeiro

Golfpaket

Gramacho Villas & Apartments ingår i följande golfpaket

Long Stay Golf

3 veckor fr 1538€
Pestana Golf Resort Carvoeiro ligger på en liten platå med de vackra Monchique bergen i bakgrunden, nära den pittoreska fiskebyn Carvoeiro och de härliga sandstränderna som Algarvekusten är ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev