Pestana Golf Resort - Gramacho Apartments

Gramacho Villas & Apartments

Hotell i Carvoeiro

Pestana Golf Resort Carvoeiro -  Fina villor och lägenheter inne på golfresortens bevakade område. Alla villor har en egen privat pool medan lägenheterna har tillgång till en gemensam pool som delas med övriga boende inom samma urbanisation. Alla gäster på Pestana Golf Resort får även tillgång till golfresortens tennisbanor, gym, spa-faciliteter och inomhuspool.

Playa Golf

Gramacho Villas & Apartments: Banarkitekt
Reception:
24h
Gramacho Villas & Apartments: Handikapp damer
Antal rum:
290
Gramacho Villas & Apartments: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Gramacho Villas & Apartments: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
Garage:
Nej
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
Golfbanor i området:
44
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Gramacho Golf
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
Avstånd golfbana:
1km
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
GPS (lat, long):
37.124788178514, -8.4871677316014
Gramacho Villas & Apartments: Drivingrange
Adress:
Pestana Golf Resort, 8401-908 Carvoeiro, Portugal

Gramacho Villas & Apartments

Fina villor och lägenheter med pool inne på golfresortens bevakade område

Pestana Golf Resort Carvoeiro ligger ett par kilometer från den mysiga fiskebyn Carvoeiro i västra Algarve. Inne på golfresortens område finns två bra golfbanor samt fina villor och lägenheter med 1- 4 sovrum, vilket innebär att det finns möjlighet för 2-8 entusiastiska golfare att dela på ett och samma boende. Pestana Golf Resorts villor och lägenheter är ett bekvämt och tryggt boende inne på golfresortens område som patrulleras av vakter och bevakas dygnet runt.

Villorna finns med 2–4 sovrum och lägenheterna med 1–3 sovrum. De är fullt utrustade för självhushåll med separata sovrum, kök och vardagsrum. Alla villor och lägenheter har balkong eller uteplats, lakan och handdukar byts två gånger per vecka. Det finns fri parkering till alla boenden och receptionen som ligger i Gramachos klubbhus är öppen 09:00 till 21:00. Övriga tider vänder man sig till säkerhetsvakten vid infarten.

De välutrustade köken är perfekta för entusiastiska kockar, men om du vill slippa laga mat och hellre går ut och äter så ligger en av Algarves absolut bästa golfrestauranger i klubbhuset, och det tar knappt 10 minuter med taxi till den mysiga kuststaden Carvoeiro där det finns massor med restauranger, uteliv, nöjen och shopping. Till den lite större staden Portimao tar taxin inte mer än ca 15 minuter.

Boende & Service

Alla villor och lägenheter har fullt utrustade kök med kyl/frys, ugn, mikro, kaffekokare, diskmaskin,TV, tvättmaskin, säkerhetsskåp, A/C luftkonditionering och möblerad balkong eller uteplats.

Service: Fri shuttle mellan klubbhuset och golfbanorna inom resorten, Fri parkering utanför boendet, utomhuspool (ej uppvärmd), tennisbanor, gym, golfshop, 2 golfbanor, inomhuspool, jacuzzi, restaurang och det finns en närlivsbutik vid klubbhuset.

*Shuttle bokas i förväg med hotellets reception eller i klubbhusen.

Gramacho Villas & Apartments ingår i följande golfpaket:

Carvoeiro
Gramacho - Pestana Golf Resort

Gramacho Apartments & Villas ligger i Pestana Golf Resort, nära den charmiga fiskebyn Carvoeiro. I long stay paketet ingår unlimited golf på inte mindre än 5 riktigt bra golfbanor i vackra Algarve.

Till Golfpaketet

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 15° 11° 55mm
Februari 15° 11° 53mm
Mars 17° 12° 37mm
April 18° 14° 43mm
Maj 21° 16° 26mm
Juni 24° 19° 07mm
Juli 27° 20° 02mm
Augusti 27° 21° 02mm
September 25° 20° 17mm
Oktober 22° 18° 51mm
November 18° 15° 70mm
December 16° 13° 75mm
playagolf-se-logo