Gramacho Residences

Moderna lägenheter vid 8:ans fairway

Pestana Gramacho Residences är ett nytt och fräscht lägenhetshotell vid 8:e hålets fairway på Pestana Gramacho Golf. Hotellet är byggt så att alla lägenheter vetter mot söder och väster för att garantera mycket sol på balkongerna. Utöver hotellets egen pool, tennisbanor, gym och vackra trädgård får alla gäster även tillgång till spa-faciliteterna och inomhuspoolen som ligger uppe i Gramacho Golfs klubbhus.

Soliga balkonger med härliga vyer över golfbanan

Pestana Gramacho Golf Resort ligger ett par kilometer från den mysiga fiskebyn Carvoeiro i västra Algarve. Inne på området, en kort promenad (1km) från Gramacho Golfs klubbhus, ligger 4-stjärniga Pestana Gramacho Residences. Här bor du bekvämt och tryggt inne på golfresortens område som patrulleras av vakter och bevakas dygnet runt.

Pestana Gramacho Residences är ett relativt nybyggt lägenhetshotell med två våningar, hotellreception och bar. Det finns 34 lägenheter; fördelade på studios med 1 badrum, lägenheter med 1 sovrum och 1 badrum, samt lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum. Utöver lägenheterna finns även en hotelldel med 23 rymliga och fina dubbelrum.

Lägenheterna är byggda i två etage med generösa utrymmen. Det finns rejäla köksytor, disk- och tvättmaskin, ljusa och trevliga vardagsrum med utgång till balkongen, där du kan koppla av och njuta av solen och den underbara utsikten.

Inne på hotellområdet finns en gemensam pool, tennisbanor, gym och en vacker trädgård för skön relax. Dessutom får alla gäster även tillgång till spa-faciliteterna och inomhuspoolen som ligger uppe i Gramacho Golfs klubbhus (1km) som du når smidigt med hotellets fria shuttle service.

Och vill du gå ut och äta något gott på restaurang någon kväll är det nära till uteliv, nöjen och shopping. Det tar knappt 10 minuter med taxi till den mysiga kuststaden Carvoeiro, och till Portimao tar det inte mer än ca 15 minuter.

Lägenheter & Service

Lägenheterna: Fullt utrustat kök med kyl/frys, ugn, mikro, kaffekokare, diskmaskin,TV, tvättmaskin, säkerhetsskåp, A/C luftkonditionering, möblerad balkong, WiFi internet.

Service: Fri shuttle till klubbhuset och golfbanorna inom resorten, Fri parkering utanför lägenheterna, utomhuspool (ej uppvärmd), tennisbanor, gym, stor trädgård. Golfshop, golfbanor, inomhuspool, jacuzzi, restaurang och närlivsbutik finns vid klubbhuset ca 1 km.

*Shuttle bokas i förväg med hotellets reception eller i klubbhusen.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
23+34
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
44
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Gramacho Golf
golf-green
Avstånd golfbana:
1km
apartment
Närmsta stad:
4,5km
swimming
Strand:
4,5km
flight
Flygplats:
60km
address
Adress:
Pestana Golf Resort, 8401-908 Carvoeiro

Golfpaket

Gramacho Residences ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + Fri golf fr 699€
Carvoeiro ligger på Algarvekusten som är känd för sina fina golfbanor, härliga sandstränder och det behagliga klimatet. Carvoeiro är en gammal fiskeby som utvecklats till en charmig ...

Long Stay Golf

3 veckor fr 1399€
Carvoeiro ligger på Algarvekusten som är känd för sina fina golfbanor, härliga sandstränder och det behagliga klimatet. Carvoeiro är en gammal fiskeby som utvecklats till en charmig ...
© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev