Montenmedio Golf

Omgiven av hundraåriga korkekar och mäktiga pinjeträd

Montenmedio Golf ligger ett par kilometer från Atlantkusten, omsorgsfullt utlagd i harmoni med naturen. Golfbanan kantas av hundraåriga korkekar, gamla olivträd, mäktiga pinjeträd och en del frodiga buskage. Klubbhuset är verkligen annorlunda, det är byggt som en magnifik hacienda med en mysig restaurang och en stor trevlig uteservering.

Den spanska kejsarörnen kurvar i termiken ovanför golfbanan

Dehesa Montenmedio Golf öppnade 1993 och ligger i ett skyddat naturområde ett par kilometer från Atlantkusten. ”Dehesa” är en sorts kulturlandskap i södra och mellersta Spanien som används för bete och produktion av skogsprodukter såsom vilt, svamp, honung och kork. Har man tur kan man till och med få en skymt av den utrotningshotade spanska kejsarörnen när den kurvar i termiken ovanför golfbanan.

Montenmedio Golf ligger ett par kilometer från Atlantkusten, omsorgsfullt utlagd i harmoni med naturen. Golfbanan kantas av hundraåriga korkekar, gamla olivträd, mäktiga pinjeträd och en del frodiga buskage. Det är en ganska teknisk golfbana med en del strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder samt några hål där man bör koncentrera sig lite extra på grund av att pinjeträden vid sidan av fairway bildar en lång korridor. Montenmedio Golf är en utmanande och intressant golfanläggning väl värd ett besök.

Klubbhuset är verkligen annorlunda, det är byggt som en magnifik hacienda med en mysig restaurang och en stor trevlig uteservering. Här finns omklädningsrum med förvaringsskåp och duschar.

Övningsområden

Precis framför klubbhuset ligger en stor putting green samt ytterligare en green avsedd för att träna inspel och chippar. På driving rangen finns utslagsplatser från gräs och matta under tak - perfekt med lite skugga när solen ligger på. Vid driving rangen finns ytterligare en övningsgreen och ettans tee ligger alldeles intill.

Golfbilder

FAKTA

Montenmedio Golf

onboarding
MTR
PAR
INDEX
SLOPE
white_flag
6260
72
73.3
135
yellow_flag
5868
72
71.2
132
red_flag
5214
72
73.2
128
receptionist
Design:
Alejandro Maldonado
rooms
Bankaraktär:
Park och skogsbana
wifi
HCP Damer:
36
motorcade
HCP Herrar:
36
car-rental
Antal hål:
18
golf-course
Driving range:
Ja
address
Adress:
Carretera N340, km 42,5, 11150 Vejer De La Frontera

Golfpaket

Montenmedio Golf ingår i följande golfpaket

© 2009 - 2024 All rights reserved | Built by web365.dev