Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel

Ett klassiskt golfhotell i Vilamoura

Hotellet som ligger i direkt anslutning till golfbanan med 27 intressanta golfhål erbjuder modernt inredda rum av högsta klass samt faciliteter utöver det vanliga mitt i en av Algarves mest omtalade golfresorts - Vilamoura.

Fyrstjärnig service, 2 utsökta restauranger och ett härligt spa precis bredvid golfbanan

Hotellet är beläget direkt intill golfbanan med tillgång till fri parkering och Wi-Fi i de allmänna utrymmena samt på golfklubben. Alla rum är rymliga och trevligt inredda i behagliga färger med möbler av hög kvalitet. De är utrustade med luftkonditionering/värme, TV med plattskärm, säkerhetsskåp, minibar, hårtork mm. Alla rummen har dessutom möblerad balkong eller terrass, de flesta med utsikt mot golfbanan.

Superior Garden Rooms

Rymliga och bekväma rum på ca 27m2 med behagligt naturliga färger som skapar en lantlig atmosfär i harmoni med den inbjudande, vackra naturen utanför dörren. Rummen ligger i en egen byggnad separat från hotellets huvudbyggnad.

Deluxe Golf Rooms

I linje med huvudbyggnadens moderna design har dessa rum en modern strömlinjeformad inredning. Ljusa färger blandas med mjukare toner vilket skapar en tidsenlig look med mycket naturligt ljus. Rummen är ca 25m2.

Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel erbjuder de flesta faciliteter du kan önska dig — det finns 2 restauranger, Spa med inomhuspool, en utomhuspool, bubbelpool, 2 tennisbanor och ett fitnesscenter.

Hotellbilder

HOTELLFAKTA

receptionist
Reception:
24h
rooms
Rum/Lägenheter:
189
wifi
Internet:
Gratis Wifi
motorcade
Parkering:
Fri parkering
car-rental
Garage:
Nej
golf-course
Golfbanor i området
6
golf-course-holes
Närmsta golfbana:
Vila Sol Golf
golf-green
Avstånd golfbana:
0km
apartment
Närmsta stad:
5km
swimming
Strand:
5km
flight
Flygplats:
20km
address
Adress:
Morgadinhos, 8125-507 Quarteira

Golfpaket

Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel ingår i följande golfpaket

Veckoresa

7N + 4GF fr 449€
Pestana Vila Sol är en fantastisk golfanläggning som ligger vacker inbäddad bland mäktiga pinjeträd och 27 spännande golfhål som designats av den berömda golfarkitekten Donald ...
© 2009 - 2023 Playa Golf® | Web by web365.dev