Resmål - Premium

Dunas y Luz

Long stay i Rota

Apartamentos Dunas y Luz trevliga turistlägenheter ligger mitt i Rota med promenadavstånd till hamnen, gågatan, stranden, restauranger, affärer och mysiga tapasbarer. När du har parkerat hyrbilen i Dunas y Luz privata garage och packat upp resväskorna kan du börja se fram emot en härlig golfsemester i charmiga Rota.

Det fördelaktiga klimatet, den mysiga stan och det perfekta läget gör att de flesta som varit här kommer tillbaka - på riktigt. Rota är ett perfekt resmål för oss soltörstande skandinaver som vill stressa ner i en skön mañana atmosfär och spela mycket golf.

Det ligger en hel del fina golfbanor i området kring Rota och den närmsta är Costa Ballena Ocean Golf Club som ligger knappt 10 kilometer utanför stan.

När du bokar en long stay golfresa till Rota så ingår vårt unika golfkort i paketet. Med golfkortet kan ni spela runt på i stort sett alla golfbanor på södra Costa de la Luz till ett rimligt pris.

Playa Golf

28N + Golfkort fr 769€
Läs mer
golfvardar
Golfvärdar:
Ja
golfvardar
Golftävlingar:
Ja
golfvardar
Avstånd golf:
10km
golfvardar
Närmsta Golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
golfvardar
Golfbanor i området:
13
golfvardar
Närmsta flygplats:
39km
golfvardar
Närmsta stad:
0km
golfvardar
Närmsta strand:
0km

Dunas y Luz

Boka long stay i charmiga Rota

Rota är en mysig kuststad som passar in på vårt typiskt svenska uttryck - lagom. Inte för litet så att det blir långtråkigt, inte heller för stort så att det blir opersonligt och turistiskt. Man lär sig hitta det mesta på ett par dagar och börjar känna sig hemma ganska fort. Rota är lagom helt enkelt.

Här i Rota träffar ni våra trevliga golfvärdar som checkar in er i lägenheten när ni kommer. Av dem får ni samtidigt era golfkort samt all information ni behöver för att smidigt komma igång med er nya ”vardag” här i Spanien. Våra golfvärdar arrangerar golftävlingar varje vecka, pub-kvällar, golfutflykter och trevliga middagar. De ser till så att alla våra gäster trivs och mår bra helt enkelt.

Golfkortet

Gäller på 10+ fina golfbanor...
GolfkortetMed golfkortet kan ni spela så mycket ni vill på alla anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig greenfee (25-30€) och ni kan boka starttider från 2 dagar i förväg. Vårt unika long stay koncept med golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om, så ofta som det passar dig. Läs mer om golfkortet under "Paket & Prisinformation" längre ned på sidan.

Costa Ballena Ocean Golf Club

När du bokar en long stay golfresa med boende i Rota ingår alltid ett särskilt "Playa Golf medlemskap" på Costa Ballena Ocean Golf Club. Medlemskapet innebär fritt tillträde till en av Europas bästa träningsanläggningar (värde ca 5€/dag): Driving Range med ca 100 utslagsplatser från grästee (ranchbollar ingår ej), 2 närspelsområden, övningsbunkrar och puttinggreener, gym, omklädningsrum med dusch, bastu och bubbelpool, green fee på 9-håls par 3 executive banan 8,50€ (2 varv 12€) och 9-hål på huvudbanan för 18€.

 

term link textholder
» Priser, bokning och villkor
Dunas y Luz - Framsidan som vetter mot havet
Läs mer

Dunas y Luz

Dunas y Luz turistlägenheter ligger i ett lugnt område mitt i Rota med en kort promenad till stranden, mataffärer, restauranger, barer och ...

Dunas y Luz turistlägenheter ligger i ett lugnt område mitt i stan, endast 150m från stranden och strandpromenaden. Det är knappt 5 minuters promenad till mataffärer, restauranger, barer och shopping.

Alla lägenheter har ett sovrum, vardagsrum, balkong och egen garageplats. Köken är fullt utrustade för självhushåll. Det finns Spis med 4-plattor, ugn, micro och tvättmaskin. I källarplanet finns en gemensam tvättstuga med tvättmaskin, centrifug och torktumlare.

På Dunas y Luz finns dessutom en stor gemensam takterrass med kolgrill och utemöbler. Perfekt om man vill samlas och umgås efter en skön golfrunda...

Alla lägenheter har fri tillgång till wifi internet och egen parkering i Dunas y Luz privata garage.

Det ingår slutstädning, men under vistelsen städar man, byter förbrukningsartiklar och håller efter lägenheten själv. I receptionen kan man byta till rena sängkläder och handdukar 1 gång i veckan (Torsdagar).

Nära stranden och centrum

Dunas y Luz turistlägenheter ligger i ett lugnt område mitt i Rota med en kort promenad till stranden, mataffärer, restauranger, barer och shopping. Lägenheterna är trevliga och fullt utrustade för självhushåll. Hyrbilen parkerar du bekvämt i Dunas y Luz privata garage.

Dunas y Luz: Banarkitekt
Reception:
Kontorstid
Dunas y Luz: Handikapp damer
Rum / Lägenheter:
27
Dunas y Luz: Handikapp herrar
Internet:
Gratis Wifi
Dunas y Luz: Antal hål
Parkering:
Fri parkering
Dunas y Luz: Drivingrange
Garage:
Fritt garage
Dunas y Luz: Drivingrange
Golfbanor i området:
13
Dunas y Luz: Drivingrange
Närmsta golfbana:
Costa Ballena Ocean Golf Club
Dunas y Luz: Drivingrange
Avstånd golfbana:
10 km
Dunas y Luz: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.623799352804, -6.3700228794263
Dunas y Luz: Drivingrange
Adress:
Av. de la Diputación 4, 115 20, Spain
GOLF

Arcos Golf

Landmark Golf är kända för att designa golfbanor i världsklass. Arcos Golf är deras första satsning i Europa och de har verkligen lyckats skapa en underbar golfbana här. Banan har breda inbjudande fairways som kantas av vackra olivträd och inget hål är det andra likt. När du vänder uppe på höjden har du en magnifik utsikt över dalen med Arcos de la Frontera i bakgrunden.

Breda inbjudande fairways som kantas av vackra olivträd

Landmark Golf är kända för att designa golfbanor i världsklass och fem av deras golfbanor är rankade bland världens topp 100 genom tiderna. Arcos Golf är deras första satsning i Europa och de har verkligen lyckats skapat en underbar golfbana här. Banan har breda inbjudande fairways som kantas av vackra olivträd och inget hål är det andra likt. Alla hindren är strategiskt utplacerade så en viss precision och planering krävs. Greenerna är medelstora och måttligt ondulerade.

Även om banan är lite kuperad är det inga problem att spela den utan golfbil. Arcos Golf är en mångsidig golfbana som utmanar såväl amatörer som professionella golfspelare. Röd och gul är lagom utmanande för oss ”vanliga” golfare, vit passar för låghandikappare och svart är en tuff utmaning även för proffsen.

Övningsområden

Övningsområdena har designats med hjälp av Simon Holmes och Svenska Golfförbundet. På driving rangen slår du från gräs tee och det finns flera olika övningsområden för putt, pitch och chip. Om du gillar att träna kommer du att trivas som fisken i vattnet här.

Arcos Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Arcos Golf: fakta vit tee
Vit:
6279
72
131
73.3
Arcos Golf: fakta gul tee
Gul:
5781
72
125
70.7
Arcos Golf: fakta röd tee
Röd:
4756
72
118
70.2
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Arcos Golf: Banarkitekt
Design:
Landmark Spain
Arcos Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana / Parkbana
Arcos Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Arcos Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Arcos Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Arcos Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Arcos Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.726158375989, -5.7625865936279
Arcos Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera Arcos-Algar Km3, 11630 Arcos de la Frontera, Spain

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du startar på hål 19, den sista nio håls slingan - Los Ficus, börjar du med att spela dig inåt landet. Första hålet är ganska lätt och okomplicerat. Men råkar du slå mycket till vänster finns det en risk att bollen hamnar i hotellpoolen. Det här slingan spelas lite kortare än de två andra 9-håls slingorna, fast fortfarande med samma höga kvalitet. Du fortsätter sedan på Los Olivos hål nummer 1, som också spelas inåt landet. Här möts du av lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta vit tee
Vit:
5802
70
126
70.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta gul tee
Gul:
5567
70
127
69.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: fakta röd tee
Röd:
4835
70
120
70.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Ficus+Olivos: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Los olivos + Las Palmeras

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

Hål nummer 1 på första slingan Los Olivos är en lagom inledning med en rak och bred fairway. Den här slingan tar dig inåt landet med lite längre och tuffare hål. Bland annat hål nummer 5 som är ett långt par 5 på 500 meter och vatten bakom greenen. När du kommer till 10:an och slår ut på andra nio håls slingan Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi en del utmanande vattenhinder och bunkrar. Du avslutar på hål 18 som är ett intressant par 4 med dogleg vänster och vatten längs med hela vänstersidan…

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta vit tee
Vit:
6302
72
133
73.6
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta gul tee
Gul:
5969
72
133
72
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: fakta röd tee
Röd:
5119
72
128
67
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Olivos+Palmeras: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Las Palmeras + Los ficus

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

De första 18 hålen var klara 1997 och designades av Jose Maria Olazabal. Idag består Costa Ballena Ocean Golf Club av totalt 27 bra golfhål, en riktigt fin par-3 executive bana samt ett av Europas bästa träningsområden. Fairway och greener håller riktigt hög klass och banan är grön året runt. Det är aldrig långt till nästa tee, banan är flack och lätt att gå - det här är en riktigt bra golfbana som passar alla typer av golfare.

När du slår ut på 10:an, den andra nio håls slingan - Las Palmeras, börjar du arbeta dig ut mot havet och den behagliga havsbrisen kan försvåra klubbvalet när du ska spela dig förbi utmanande vattenhinder och bunkrar. När du kommer till den sista nio håls slingan, Los Ficus, börjar du spela dig inåt landet igen. Det här är de senast tillkomna 9 hålen och slingan spelas lite kortare än de två första slingorna, fast med samma utmärkta kvalitet.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta vit tee
Vit:
5698
70
127
70.1
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta gul tee
Gul:
5462
70
126
68.9
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: fakta röd tee
Röd:
4798
70
118
70.7
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Antal hål
Antal hål:
18
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680873668273, -6.4080425925903
Costa Ballena Ocean Golf Club Palmeras+Ficus: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive

Costa Ballena Ocean Golf Club är en golfanläggning i världsklass. Här finns tre riktigt bra 9-håls slingor och en par-3 executive bana som håller samma höga klass som huvudbanan. Träningsområdena är bland de bästa i Europa – känslan när man står på drivingrangen och slår bollar ut mot havet i den ljumma havsbrisen är svår att beskriva – den måste upplevas på plats…

Par-3 Executive 9-hål

Det är närheten till havet som gör Costa Ballena Ocean Golf Club speciell. Flera hål spelas utmed havet och bjuder på en härlig utsikt samtidigt som den ljumma havsbrisen introducerar en extra dimension när det gäller spelstrategi och klubbval…

Par 3 executive banan med 9 hål är perfekt när man vill finslipa sitt närspel. Den håller samma fina skick som huvudbanan och hålen är mellan 100 och 160 meter. Riktiga par 3 hål alltså, det här är inte en simpel pitch & putt bana. Räkna med en del vattenhinder och bunkrar, men skulle man råka hamna i ett hinder kan man i alla fall njuta av utsikten - man ser nämligen havet från alla hål.

Övningsområden

Träningsfaciliteterna på Costa Ballena är bland de bästa vi har sett i Europa. Drivingrangen är ofantligt stor med en fantastisk havsutsikt. Det är verkligen ett rent nöje att slå bollar här. Par-3 executive banan är perfekt för att träna inspel och närspel. Den håller samma höga klass som huvudbanan med hål mellan 100 – 160 meter. Två bra pitching/chipping greener och två stora putting greener varav den ena framför klubbhuset och den andra vid första tee, plus tre övningsbunkrar.

Costa Ballena Ocean Golf Club har givetvis ett riktigt fint klubbhus också. Här finns omklädningsrum, gym, bastu, bubbelpool, restaurang och en trevlig uteservering med vacker utsikt över drivingrangen med Atlanten i bakgrunden. En perfekt plats att avnjuta en kall öl på efter en härlig golfrunda.

Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta gul tee
Gul:
1218
27
74
55.3
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: fakta röd tee
Röd:
1027
27
77
55.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Banarkitekt
Design:
José María Olazábal
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana/seaside
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Antal hål
Antal hål:
9
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Driving range:
Ja
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.680736, -6.408343
Costa Ballena Ocean Golf Club Par-3 Executive: Drivingrange
Adress:
Avenida Reina Sofia s/n, Rota, Spanien

Golf Campano

El Club de Golf Campano är en ganska okänd pärla som ingen mindre än Robert Trent Jones Sr har varit med och ritat. De första nio hålen öppnade 1985, och i december 2007 invigdes ytterligare nio hål samtidigt som de första nio hålen renoverades. Idag är El Club de Golf Campano en riktigt trevlig och omväxlande 18-håls bana av högsta klass.

En okänd pärla designad av ingen mindre än Robert Trent Jones Sr

El Club de Golf Campano ligger i ett fint naturområde där det växer vackra pinje- och olivträd längs med fairways. Det är en teknisk bana med flera intressanta dogleg och en del majestätiska pinjeträd strategiskt utplacerade så att man måste planera utslagen väl för att få fritt inspel till green på andra slaget.

Det finns en trevlig restaurang, omklädningsrum med förvaringsskåp, duschar och en golfshop i det mysiga klubbhuset.

Övningsområden

Den stora putting greenen ligger framför klubbhuset och strax bakom första tee ligger driving rangen med utslagsplatser från gräs och matta. Det finns dessutom platser under tak vilket kan vara skönt när solen står som högst mitt på dagen.

Golf Campano - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf Campano: fakta vit tee
Vit:
5957
72
137
71.8
Golf Campano: fakta gul tee
Gul:
5780
72
136
70.9
Golf Campano: fakta röd tee
Röd:
5266
72
133
73.7
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf Campano: Banarkitekt
Design:
Robert Trent Jones Sr
Golf Campano: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Golf Campano: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf Campano: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Golf Campano: Antal hål
Antal hål:
18
Golf Campano: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf Campano: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.357706331307, -6.1090386925173
Golf Campano: Drivingrange
Adress:
Avda. Los Reyes Católicos 15, 11130 Chiclana de la Frontera, Spanien

Golf La Estancia

La Estancia Golf har designats med den naturliga miljön i åtanke - man har integrerat sjöar och vattendrag så att de bidrar till en härlig golfupplevelse. Efter rundan kan man slappna av på klubbhusets trevliga veranda som bjuder på en härlig utsikt över 18:e hålets green.

Ett med naturen och stora böljande greener

Den naturliga miljön runt La Estancía har bevarats i så stor utsträckning som möjligt - sjöar och vattendrag utgör en viktig del av golfupplevelsen här. Banan öppnade 2009 och den omväxlande layouten uppmuntrar till olika strategier på varje hål. En av de mest karaktäristiska egenskaperna för La Estancia Golf är de stora och böljande greenerna som tillåter många olika flaggpositioner vilket bidrar till ett omväxlande och intressant spel.  Det är alltid nära från green till nästa tee så det är lätt och bekvämt att gå banan.

Klubbhuset ligger vackert beläget med utsikt över 18:e hålets green. Här finns omklädningsrum med förvaringsskåp och dusch, golfshop och en trevlig restaurang där man kan njuta av något gott efter härlig golfrunda.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs och matta. Det finns 2 övningsgreener för putt och chip, en vid klubbhuset och den andra vid första tee.

Golf La Estancia - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Golf La Estancia: fakta vit tee
Vit:
6390
72
129
73.6
Golf La Estancia: fakta gul tee
Gul:
6014
72
128
71.5
Golf La Estancia: fakta röd tee
Röd:
4862
72
121
70.3
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Golf La Estancia: Banarkitekt
Design:
Alan Rijks
Golf La Estancia: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Golf La Estancia: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Golf La Estancia: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Golf La Estancia: Antal hål
Antal hål:
18
Golf La Estancia: Drivingrange
Driving range:
Ja
Golf La Estancia: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.362094474627, -6.1370081064213
Golf La Estancia: Drivingrange
Adress:
Camino Colada de Fuente Amarga, 11130 Chiclana de la Frontera, Spanien

Montecastillo Golf

Montecastillo Golf Club är en riktig klassiker som har designats av den stora golflegenden Jack Nicklaus. Det är en spektakulär och ganska kuperad golfbana där varje hål bjuder på något speciellt, och det känns redan när man står på första tee...

En spektakulär mästerskapsbana

Montecastillo Golf Club är en riktig klassiker som har designats av den stora golflegenden Jack Nicklaus. Det är en spektakulär och ganska kuperad golfbana där varje hål bjuder på något speciellt, och det känns redan när man står på första tee. Montecastillo har varit värd för Volvo Masters hela fem gånger (1997–2001) och det känns fortfarande att det är klassisk mark när man kliver ut på banan. Här har många stora spelare kämpat i med- och motgång om en Europa Tour vinst, och vår svenska golfhjälte Pierre Fulke hade glädjen att få lyfta segerpokalen här när han vann Volvo Masters år 2000.

Många utslagsplatser ligger högt ovanför inbjudande fairways med smart utplacerade bunkrar. Golfbanan slingrar sig fram genom ett kuperat landskap med en del vattenhinder att ta hänsyn till. Greenerna är stora, snabba och lätt ondulerade, de kräver att man har full kontroll på både fart och riktning. Hål nummer 18 är Montecastillos signaturhål. Utslaget ligger högt ovanför fairway med en magnifik utsikt över området runt golfhotellet och det imponerande klubbhuset, Castillo de los Condes de Garvey, som påminner om ett medeltida slott.

Vi rekommenderar att man överväger att spela med golfbil om man har svårt att gå. Golfbil är obligatorisk vid start fram till kl 11.00.

Övningsområden

Träningsområdena är väl genomtänkta med en övningsgreen på 750 m² och den 300 meter långa driving rangen alldeles intill första tee. Dessutom finns här ett bra närspelsområde med övningsbunkrar och möjligheten att träna pitch och chipp mellan 30–70 meter.

Montecastillo Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Montecastillo Golf: fakta vit tee
Vit:
6461
72
134
74.1
Montecastillo Golf: fakta gul tee
Gul:
6035
72
133
71.9
Montecastillo Golf: fakta röd tee
Röd:
5181
72
134
72.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Montecastillo Golf: Banarkitekt
Design:
Jack Nicklaus
Montecastillo Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Mästerskapsbana
Montecastillo Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Montecastillo Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Montecastillo Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Montecastillo Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Montecastillo Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.702758714714, -6.0387111764347
Montecastillo Golf: Drivingrange
Adress:
Carretera de Arcos km 6, 11406 Jerez de la Frontera, Spain

RCG Novo Sancti Petri Centro

Golfbanan RCG Novo Sancti Petri har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger. Det här är en komplett golfanläggning med 36 utmanande golfhål där flera hål löper ända ner mot den 8 kilometer långa stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. När du spelar Centro (B) kan det löna sig att chansa lite, de här 18 hålen har mer av en ”våga vinn” karaktär…

6 par-3 hål, 6 par-4 hål och 6 par-5 hål

RCG Novo Sancti Petri ligger vid La Barrosa Beach i Chiclana de la Frontera som är en av de kända vita byarna ”Los Pueblos Blancos”. Det här är definitivt en av Cádizområdets mest kända golfanläggningar med 36 utmanande golfhål där vissa av hålen löper ända ner mot stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. Golfbanan har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger.

När du spelar Centro (B) kan det löna sig att chansa lite. De här 18 hålen har mer av en ”våga vinn” karaktär med 6 par-3 hål, 6 par-4 hål och 6 par-5 hål. De första nio hålen är relativt platta med stora vattenhinder och de sista nio hålen bjuder på en lätt böljande terräng. Från hål 10 till 13 spelar du med en fantastisk utsikt över stranden och havet. På hål nummer 18, har banarkitekten förevigat sig genom att designa en bunker i form av ett stort "S" för Severiano.

Här finns ett stort imponerande klubbhus med en välsorterad golfshop, två bra restauranger och en stor uteservering, omklädningsrum med förvaringsskåp och dusch.

Övningsområden

Stor drivingrange med utslagsplatser under tak från både gräs och matta samt två stora övningsgreener för putt och chip.

RCG Novo Sancti Petri Centro - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
RCG Novo Sancti Petri Centro: fakta vit tee
Vit:
6071
72
140
73.2
RCG Novo Sancti Petri Centro: fakta gul tee
Gul:
5427
72
135
69.9
RCG Novo Sancti Petri Centro: fakta röd tee
Röd:
4553
72
126
69.8
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
RCG Novo Sancti Petri Centro: Banarkitekt
Design:
Severiano Ballesteros
RCG Novo Sancti Petri Centro: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
RCG Novo Sancti Petri Centro: Handikapp damer
Hcp damer:
36
RCG Novo Sancti Petri Centro: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
RCG Novo Sancti Petri Centro: Antal hål
Antal hål:
18
RCG Novo Sancti Petri Centro: Drivingrange
Driving range:
Ja
RCG Novo Sancti Petri Centro: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.351703686833, -6.1614372558168
RCG Novo Sancti Petri Centro: Drivingrange
Adress:
Calle Adriano 9-11, 11130 Chiclana de la Frontera, Spanien

RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos

RCG Novo Sancti Petri har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger. Det här är en komplett golfanläggning med 36 utmanande golfhål där flera hål löper ända ner mot den 8 kilometer långa stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. På Mar y Pinos (A) är långa och raka slag den bästa strategin...

Långa och raka slag är den bästa strategin på Mar y Pinos

RCG Novo Sancti Petri ligger vid La Barrosa Beach i Chiclana de la Frontera som är en av de kända vita byarna ”Los Pueblos Blancos”. Det här är definitivt en av Cádizområdets mest kända golfanläggningar med 36 utmanande golfhål där vissa av hålen löper ända ner mot stranden och bjuder på en fantastisk havsutsikt. Golfbanan har designats av ingen mindre än Severiano Ballesteros som varit med och vunnit Ryder Cup inte mindre än 5 gånger.

På Mar y Pinos (A) är långa och raka slag den bästa strategin. De första nio hålen bjuder på breda fairways och en del strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder. Signaturhålet som de flesta känner igen är nummer 6 som bjuder på en fantastisk utsikt över den 8 kilometer långa sandstranden och Atlanten. På andra niohålsslingan spelar du inåt landet omgiven av pinjeträd och här finns inga vattenhinder.

Här finns ett stort imponerande klubbhus med en välsorterad golfshop, två bra restauranger och en stor uteservering, omklädningsrum med förvaringsskåp och dusch.

Övningsområden

Stor drivingrange med utslagsplatser under tak från både gräs och matta samt två stora övningsgreener för putt och chip.

RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: fakta vit tee
Vit:
6460
72
138
73.1
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: fakta gul tee
Gul:
6097
72
136
69.9
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: fakta röd tee
Röd:
4527
72
120
69.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Banarkitekt
Design:
Severiano Ballesteros
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Bankaraktär
Bankaraktär:
Skog och parkbana
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Handikapp damer
Hcp damer:
36
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Antal hål
Antal hål:
18
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Drivingrange
Driving range:
Ja
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.351713917271, -6.1614534002937
RCG Novo Sancti Petri Mar y Pinos: Drivingrange
Adress:
Calle Adriano 9-11, 11130 Chiclana de la Frontera, Spanien

RCG Vista Hermosa

Real Club de Golf Vista Hermosa har nio hål och slingan är 2807 meter lång från vit tee. Man spelar alltså två varv för att gå 18 hål och på det andra varvet spelar man från andra tee kulor så att hålen blir lite annorlunda när man går det andra varvet. Banan invigdes 1975 och är, trots att den är relativt kort, ganska teknisk och krävande med fairways som kantas av mäktiga pinjeträd och högvuxna palmer.

En exklusiv Country Club endast för medlemmar

Real Club de Golf Vista Hermosa är den äldsta golfklubben i Cádizområdet och tillåter green fee spel i en mycket begränsad omfattning då den egentligen tillhör en exklusiv Country Club som bara är öppen för medlemmar.

Golfbanan har nio hål och slingan är 2807 meter lång från vit tee. Man spelar alltså två varv för att gå 18 hål och på det andra varvet spelar man från andra tee kulor så att hålen blir lite annorlunda. Banan invigdes 1975 och är, trots att den är relativt kort, ganska teknisk och krävande med fairways som kantas av mäktiga pinjeträd och högvuxna palmer. Dessutom ska man ta hänsyn till strategiskt utplacerade bunkrar och en del vattenhinder. Första intrycket domineras av det imponerande klubbhuset "Casa Grande" med en exklusiv bar & restaurang. För Vista Hermosas egna medlemmar finns här dessutom tillgång till tennisbanor, Paddeltennis, Stall och hästar, fotbollsplan samt en privat beach club ”El Buceo” vid stranden.

Det är en annorlunda upplevelse att spela RCG Vistahermosa. Först ska man godkännas och passera genom vakten för att komma in på området, därefter får man räkna med att turordningen vid första tee och varvningen kan vara lite ”flexibel” med viss hänsyn till de egna medlemmarna.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs, pitch och chipområde samt en stor putting green framför klubbhuset.

RCG Vista Hermosa - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
RCG Vista Hermosa: fakta vit tee
Vit:
5660
72
136
70.6
RCG Vista Hermosa: fakta gul tee
Gul:
5388
72
125
70.2
RCG Vista Hermosa: fakta röd tee
Röd:
4752
72
121
71.6
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
RCG Vista Hermosa: Banarkitekt
Design:
Okänd
RCG Vista Hermosa: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
RCG Vista Hermosa: Handikapp damer
Hcp damer:
36
RCG Vista Hermosa: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
RCG Vista Hermosa: Antal hål
Antal hål:
9x2
RCG Vista Hermosa: Drivingrange
Driving range:
Ja
RCG Vista Hermosa: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.586231989434, -6.2607613205909
RCG Vista Hermosa: Drivingrange
Adress:
Urb Vista Hermosa, 11500 El Puerto de Sta. Maria, Spanien

Sancti Petri Hills Golf

Sancti Petri Hills Golf är teknisk och en relativt kort golfbana (Par 68) med stora ondulerade greener. Par-3 hålen nås lätt med korta järnklubbor och om du slår långt kan du chansa och gå för eagle på par-5 hålen. Att banan är kort betyder dock inte att den är lättspelad, det har bandesignern Manuel Piñero sett till. Han vet hur en golfbana ska spelas - Manuel har inte mindre än nio Europa Toursegrar och var med i det europeiska laget när det vann Ryder Cup 1985.

Varje hål kräver full koncentration

Sancti Petri Hills Golf är den nyaste golfbanan i området kring Novo Sancti Petri. Banan bjuder på stora ondulerade greener och har lite av amerikansk karaktär i sin design. Golfbanan är teknisk och relativt kort. Den är lätt att gå och det finns inga jobbiga backar. Flera av par 3 hålen är korta och nås lätt med korta järnklubbor. Om du slår långt kan du chansa på par 5 hålen och försöka gå in på två slag och få en eagle putt. Varje hål kräver full koncentration, att banan är kort betyder inte att den är lättspelad. Här finns nämligen en hel del vattenhinder som ser mycket trevligare ut när bollen landar torrt på fairway…

Sancti Petri Hills Golf är designad av Manuel Piñero som har inte mindre än nio segrar på Europa Touren och vann det prestigefyllda British PGA Championship 1977. Manuel var dessutom med och tog hem 4 av 5 möjliga poäng när det europeiska laget vann Ryder Cup 1985.

Sancti Petri Hills Golf har ett trevligt litet klubbhus med pro shop, restaurang med en trevlig uteservering, toaletter, duschar och reception.

Övningsområden

Sancti Petri Hills Golf har en putting green vid klubbhuset och i övrigt hänvisar man till Family Golf Park som ligger 2,5 km från Sancti Petri Hills Golf. Här finns en 9 håls par-3 golfbana med bra träningsmöjligheter för alla nivåer av golfare samt pro-grupper.

Sancti Petri Hills arrangerar gratis transfer till och från Family Golf Park mot förfrågan i golfreceptionen.

Sancti Petri Hills Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Sancti Petri Hills Golf: fakta vit tee
Vit:
4767
68
125
66.3
Sancti Petri Hills Golf: fakta gul tee
Gul:
4606
68
124
65.5
Sancti Petri Hills Golf: fakta röd tee
Röd:
4094
68
126
67.9
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Sancti Petri Hills Golf: Banarkitekt
Design:
Manuel Piñero Sánchez
Sancti Petri Hills Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Sancti Petri Hills Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Sancti Petri Hills Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Sancti Petri Hills Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Sancti Petri Hills Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Sancti Petri Hills Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.342851512567, -6.1477520383307
Sancti Petri Hills Golf: Drivingrange
Adress:
Calle Marco Aurelio s/n, 11139 Chiclana de la Frontera, Spanien

Sherry Golf Jerez

Med sina breda och inbjudande fairways kräver Sherry Golf Jerez både längd och precision med drivern. Greenerna är stora, snabba och lätt ondulerade, så även om det finns gott om plats för dina inspel bör du undvika allt för långa puttar. Sherry Golf utmanar dina golfkunskaper på en tekniskt krävande golfbana i ett vackert böljande landskap som påminner lite om Toscana.

Sherry Golf kräver både längd och precision med drivern

Sherry Golf Jerez ligger strax utanför Jerez de la Frontera i ett vackert böljande landskap som påminner lite om Toscana. Det här är en mästerskapsbana designad i amerikansk stil med omväxlande och trevliga utmaningar från första till sista hålet.

Banan är lätt kuperad och bjuder på breda fairways, stora greener samt en del välplacerade dammar och sjöar (särskilt på de sista nio hålen) vilket innebär att klubbval och spelstrategi kan göra stor skillnad på resultatet. Med sina breda och inbjudande fairways kräver Sherry Golf både längd och precision med drivern. Greenerna är stora, snabba och lätt ondulerade, så även om det finns gott om plats för dina inspel bör du undvika allt för långa puttar. Det finns flera olika utslagsplatser på varje hål; svart, vit, gul, blå, röd och orange tee, vilket gör att banan passar utmärkt för golfare på alla nivåer. Sherry Golf Jerez en behaglig och vacker golfbana som kan spelas både lätt och svår beroende på vilken tee du väljer.

Här på Sherry Golf Jerez spelades Europatourkval under ett antal år och det säger ju en del om vad Sherry Golf erbjuder både i form av karaktär och kvalitet. Banan passar både amatörer och proffs. Från svart tee är banan ganska lång – hela 6572 meter.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs, pitch och chipområde, träningsbunkrar och en stor putting green framför klubbhuset. Här finns även en 9-håls par-3 pitch and putt bana där man med fördel tränar inspel och närspel.

Sherry Golf Jerez - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Sherry Golf Jerez: fakta vit tee
Vit:
6160
72
131
75.4
Sherry Golf Jerez: fakta gul tee
Gul:
5591
72
125
70.1
Sherry Golf Jerez: fakta röd tee
Röd:
4870
72
125
71.2
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Sherry Golf Jerez: Banarkitekt
Design:
Stirling & Martin
Sherry Golf Jerez: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Sherry Golf Jerez: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Sherry Golf Jerez: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Sherry Golf Jerez: Antal hål
Antal hål:
18
Sherry Golf Jerez: Drivingrange
Driving range:
Ja
Sherry Golf Jerez: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.659731450657, -6.1549634961714
Sherry Golf Jerez: Drivingrange
Adress:
Calle Suiza s/n, 11408 Jerez de la Frontera, Spanien

Sherry Golf Jerez Pitch&Putt

Sherry Golf Jerez ligger strax utanför Jerez de la Frontera i ett vackert böljande landskap som påminner lite om Toscana. Det här är en mästerskapsbana designad i amerikansk stil med omväxlande och trevliga utmaningar från första till sista hålet. Här finns dessutom en fin 9-håls par-3 Pitch & Putt bana som är perfekt när du vill vässa närspelet eller spela en golfrunda som inte tar så mycket tid i anspråk.

Pitch & Putt - Perfekt när du vill vässa närspelet

Sherry Golf Jerez ligger strax utanför Jerez de la Frontera i ett vackert böljande landskap som påminner lite om Toscana. Det här är en mästerskapsbana designad i amerikansk stil med omväxlande och trevliga utmaningar från första till sista hålet.

Sherry Golfs trevliga 9-håls par-3 Pitch & Putt bana är perfekt när du vill vässa närspelet eller spela en golfrunda som inte tar så mycket tid i anspråk. Den är lätt kuperad med 9 varierande hål som utmanar alla dina färdigheter i närspelets konst.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs, pitch och chipområde, träningsbunkrar och en stor putting green framför klubbhuset. Här finns även en 9-håls par-3 pitch and putt bana där man med fördel tränar inspel och närspel.

Sherry Golf Jerez Pitch&Putt - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: fakta vit tee
Vit:
-
-
-
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: fakta gul tee
Gul:
809
27
65
51.7
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: fakta röd tee
Röd:
-
-
-
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Banarkitekt
Design:
Stirling & Martin
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Bankaraktär
Bankaraktär:
Pitch & Putt
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Antal hål
Antal hål:
9
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Drivingrange
Driving range:
Ja
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.659731450657, -6.1549634961714
Sherry Golf Jerez Pitch&Putt: Drivingrange
Adress:
Calle Suiza s/n, 11408 Jerez de la Frontera, Spanien

Villa Nueva Golf

Villa Nueva Golf är en trevlig golfbana som öppnade så sent som 2006. Layouten liknar en svensk parkbana och det är nära från green till nästa tee överallt. Den öppna terrängen bjuder in vinden i spelet och då gäller det att man väljer rätt klubba vid inspelen. De torvade bunkrarna ger lite Links känsla och det finns fem sjöar och en del vattendrag som sätter spelarens precision och längdkänsla på prov.

Svårighetsgraden kan variera stort beroende på flaggpositionerna

Villa Nueva Golf är en trevlig golfbana som öppnade så sent som 2006 och har blivit en av de mest populära banorna i Cádiz området. Layouten liknar en svensk parkbana, den är lätt att gå eftersom den är ganska platt och det är nära från green till tee överallt. Den öppna terrängen bjuder in vinden i spelet och då gäller det att man väljer rätt klubba vid inspelen.

De torvade bunkrarna ger lite Links känsla och det finns fem sjöar och en del vattendrag som sätter spelarens precision och längd på prov. Greenerna är stora, böljande och varierande med en del platåer vilket leder till att svårigheten kan variera stort beroende på flaggpositionerna.

Det nya klubbhuset bidrar till den mysiga atmosfären och personalen är mycket hjälpsam och trevlig. Här finns en riktigt bra restaurang med en stor och mysig uteservering, golfshop, omklädningsrum med förvaringsskåp och duschar.

Övningsområden

Driving range med utslagsplatser från gräs och matta. Det finns flera utslagsplatser under tak. Bra övningsgreener för närspel, putt och chip.

Villa Nueva Golf - FAKTA
Tee
Meter
Par
Slope
Index
Villa Nueva Golf: fakta vit tee
Vit:
6141
72
126
72.2
Villa Nueva Golf: fakta gul tee
Gul:
5843
72
124
70.7
Villa Nueva Golf: fakta röd tee
Röd:
5128
72
122
72
Vit
Gul
Röd
Slag: - -
=
Kalkylator : : Erhållna slag
Villa Nueva Golf: Banarkitekt
Design:
Aymerich
Villa Nueva Golf: Bankaraktär
Bankaraktär:
Parkbana
Villa Nueva Golf: Handikapp damer
Hcp damer:
36
Villa Nueva Golf: Handikapp herrar
Hcp herrar:
36
Villa Nueva Golf: Antal hål
Antal hål:
18
Villa Nueva Golf: Drivingrange
Driving range:
Ja
Villa Nueva Golf: Drivingrange
GPS (lat, long):
36.505513933723, -6.1394317442986
Villa Nueva Golf: Drivingrange
Adress:
Calle Verbena s/n, 11510 Puerto Real, Spanien

Priser - Dunas y Luz

Long Stay Golfresor till Rota - Dunas y Luz

28N + Golfkort
Priserna gäller per person när 2 personer delar lägenhet med 1 sovrum inkl. golfkortet. Självhushåll.
Lgh plan 1
Okt, nov
849 €
Lgh plan 1
Dec, jan
799 €
Lgh plan 1
Feb, mar, apr
849 €
Lgh plan 2
Okt, nov
899 €
Lgh plan 2
Dec, jan
849 €
Lgh plan 2
Feb, mar, apr
899 €
Paket & prisinformation

Paket & Prisinformation

Vårt unika Golfkort!

#flexibilitet #omväxling #frihet

I samarbete med golfbanorna i området kring Rota, El Puerto de Santa Maria och Novo Sancti Petri har Playa Golf tagit fram ett unikt och flexibelt golfkort. Med golfkortet spelar du så mycket du vill på anslutna golfbanor till en mycket fördelaktig greenfee. Golfkortet ger dig som golfspelare ett mervärde i form av flexibilitet, omväxling och frihet. Du spelar helt enkelt på de banor du tycker bäst om - så ofta som det passar dig.

Med golfkortet ingår ingen förbetald green fee i paketet. Du bestämmer själv hur många golfrundor du vill spela och betalar vår rabatterade green fee direkt till respektive golfbana vid varje speltillfälle.

Du får kortet när du checkar in och sen är det bara att boka golftider och börja spela...

Golfbana Golfbanor - Golfkortet

# Costa Ballena Ocean Golf Club, Rota  (28€)
# Sherry Golf Jerez, Jerez de la Frontera  (25€)
# Montecastillo G&CC, Jerez de La Frontera (GF 35€, Buggy 35€)
# Golf El Puerto, El Puerto de Santa María  (25€)*
# Vistahermosa G&CC, El Puerto de Santa María  (30€)*
# Villanueva Golf, Puerto Real  (25€)
# Sanlúcar Club De Campo, Sanlúcar de Barrameda  (25€)
# El Campano Golf, Chiclana de la Frontera  (25€)
# Sancti Petri Hills Golf, Chiclana de la Frontera  (25€)
# La Estancía Golf, Chiclana de la Frontera  (25€)
# IBEROSTAR Novo Sancti Petri A+B (Ej publicerbart...)
# Arcos Golf. Arcos de la Frontera, (25€)

Tidbokning och villkor för golfkortet:
- Du kan boka tillgängliga starttider upp till 2 dagar i förväg.
- Vistahermosa G&CC - Endast tidbokning/spel på vardagar (Ej lö-sön eller helgdagar).
- Golf el Puerto är stängd och ligger ute till försäljning, men banan klipps och vattnas fortfarande så vi hoppas att den snart öppnar igen.
# Notera att priser, villkor och anslutna golfbanor kan ändras när som helst beroende på när respektive avtal förnyas/omförhandlas...

Övriga tillägg

Tillägg för lägenheterna 101 och 206: 25€ per vecka och lägenhet (Ej per person)

Flexibla datum

På Dunas y Luz kan du fritt boka ankomst- och avresedatum som passar dig. Notera dock att long stay priserna gäller för bokningar som är minst 28 nätter. Begär offert för kortare perioder eller se våra veckoresor till Dunas y Luz.

Incheckning / utcheckning

Incheckning från kl 15:00 ankomstdagen. Våra golfvärdar på plats checkar in er i lägenheten och all information ni behöver för att komma igång finns i er lägenhet vid ankomsten. Ni kommer att få ett mail från oss med ankomstinformation ca en vecka innan ert ankomstdatum. Utcheckning skall ske senast kl 11:00 på avresedagen om inget annat särskilt avtalas med Playa Golf.

Golfvärdar & Service

Våra golfvärdar finns på plats i oktober och november samt från mitten av januari tom mitten av april.

Övrigt

El-förbrukning upp till 120€/Mån är inkluderat i bokningens pris. Förbrukning utöver det faktureras separat i efterhand enligt elbolagets gällande taxa för perioden (Självkostnadspris). Slutstädning ingår. I övrigt städar man, anskaffar förbrukningsartiklar och håller efter lägenheten själv.

Boka / Offert

Preliminärboka eller begär offert för exakt pris. Variationer på ovan priser kan förekomma beroende på lokala helgdagar, särskilda arrangemang mm.

När ni skickar in en förfrågan till oss så lägger vi in en preliminär bokning i våra system som vi skickar till er som offert och kostnadsförslag. Samtidigt skickar vi en förfrågan till hotellet för att boka upp er plats med dem. Vänta med att boka flyg, hyrbil eller andra tjänster på resmålet tills vi meddelar att hotellet har bekräftat er bokning. Notera att endast bekräftade bokningar gäller.

Flygresan

Playa Golf bokar inte flygresor - Vi tror att det ger dig mer flexibilitet när du fritt kan kombinera våra prisvärda golfpaket med en billig flygresa som du bokar själv.

Vi rekommenderar att du söker efter ett lämpligt flyg på Google Flights, eller en liknande tjänst, och sedan bokar flygresan som passar dig bäst direkt på flygbolagets egen hemsida. På det viset har flygbolaget ett direkt ansvar gentemot dig om flygresan mot all förmodan skulle bli ändrad eller inställd…

Lokala turistskatter

På vissa resmål förekommer det att myndigheterna tar ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. I dessa fall lägger hotellet till turistskatten på er hotellnota och den skall betalas direkt till hotellet vid utcheckningen. Lokala turistskatter betalas av resenären själv.

Prisinformation

Alla priser gäller per person om inget annat särskilt angivits. Flyg eller hyrbil ingår ej.

Allmän information & Resevillkor

Innan du bokar din resa är det viktigt att du tar del av vår allmänna information, våra resevillkor samt informationen på sidan om resmålet. Om du har fler frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, ändringar av skatter, avgifter, moms och dylikt. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser och kostnadsförslag innan avtal träffats.

KLIMAT & TEMPERATUR

Månad Dag Natt Regn
Januari 16° 08° 71mm
Februari 17° 09° 67mm
Mars 18° 10° 63mm
April 20° 12° 44mm
Maj 23° 15° 32mm
Juni 26° 17° 10mm
Juli 29° 20° 00mm
Augusti 29° 20° 02mm
September 27° 18° 18mm
Oktober 24° 15° 73mm
November 19° 12° 83mm
December 16° 10° 93mm
Rota
playagolf-se-logo